Advertisement

Bohuš Matuš Lucinka Instagram - Bohus Matus A Lucie Palkaninova Maji Dceru Idnes Cz / If he got together with a young lady who had a little more temperamental and less tolerant parents, he could end up beating into a ball.

Bohuš Matuš Lucinka Instagram - Bohus Matus A Lucie Palkaninova Maji Dceru Idnes Cz / If he got together with a young lady who had a little more temperamental and less tolerant parents, he could end up beating into a ball.. Bohuš matuš (45) sice ještě před časem tvrdil, že jeho vztah s mladinkou lucií je jenom platonický, nyní se už za svou lásku ale nestydí. Dřív než za dva roky to ale nepůjde… Později, v roce 1989 se vyučil kominíkem. Bohuš matuš se nijak netají slabostí pro mladičké dívenky. „chtěl jsem mít rodinu ve svých 47 letech, a že mezi námi je věkový rozdíl, tak to nevadí.

Bohuš #matuš o reakci rodičů lucinky na těhotenství: Mojej mame som sa narodil v jej 17 rokoch, takže si to viem predstaviť a nebránim sa tomu, povedal pred časom spevák. Zpěvák se už v minulosti netajil tím, že by si svou nezletilou lásku chtěl vzít. Bohuš matuš se nijak netají slabostí pro mladičké dívenky. Lucinka je ve dvacátém týdnu,dodal bohuš matuš.

Bohus Matus O Lucinku Se Staram Jako O Sve Miminko Idnes Cz
Bohus Matus O Lucinku Se Staram Jako O Sve Miminko Idnes Cz from 1gr.cz
„lucinka teď chodí učit tancovat do jedné umělecké školy. Někdo si ani v této situaci neodpouští komentáře narážející na jejich velký věkový rozestup i na to, že matušova vyvolená stále není plnoletá. Zpěvák uvažuje o svatbě a jeho mladá přítelkyně už mluví o miminku! Kontroverzní pár bohuš matuš a jeho sedmnáctiletá lucinka zajímá již od jeho počátků velkou spoustu lidí. A ač si mnozí mysleli, že tenhle vztah nemůže nikdy fungovat, zdá se, že opak je pravdou! Bohuš matuš (46) vyvedl svou lucinku (16) do společnosti, kde se chlubila tajemným prstýnkem. Po základní škole studoval vojenskou školu v liptovském mikuláši. Český spevák bohuš matuš (45) a jeho neplnoletá priateľka lucinka (16) sa už neskrývajú.

Pak jí zničehonic byl účet nenávratně odstraněn.

Bohuš matuš (47) a jeho výrazně mladší partnerka lucie palkaninová (17) oznámili šťastnou novinu. Český spevák bohuš matuš (45) a jeho neplnoletá priateľka lucinka (16) sa už neskrývajú. Početnému zástupu fanoušků ukazovala svůj nový život se známým muzikálovým zpěvákem po boku, co mají k obědu a jak společně na podzim pouštějí draky. Bohuš matuš (46) vyvedl svou lucinku (16) do společnosti, kde se chlubila tajemným prstýnkem. Dřív než za dva roky to ale nepůjde… „chtěl jsem mít rodinu ve svých 47 letech, a že mezi námi je věkový rozdíl, tak to nevadí. O svojich plánoch na letnú dovolenku s mladou priateľkou rozprával bohuš už dávnejšie. If he got together with a young lady who had a little more temperamental and less tolerant parents, he could end up beating into a ball. Bohuš matuš (46) a jeho mladá přítelkyně lucie (17) se stanou rodiči. Nejdříve lucinka uvedla, že na instagram se již nevrátí a nový profil si tam zakládat nehodlá. Zatímcobohuš matuš instagram neměl, zato lucinka už nějaký ten pátek ano. A svoje slová do bodky naplnil. „lucinka teď chodí učit tancovat do jedné umělecké školy.

Rodiče to vědí a nevadí jim, že za mnou lucinka chodí. Bohuš matuš a lucinka už rozebírají maminky na webu emimino. Početnému zástupu fanoušků ukazovala svůj nový život se známým muzikálovým zpěvákem po boku, co mají k obědu a jak společně na podzim pouštějí draky. Bohuš matuš (47) a jeho výrazně mladší partnerka lucie palkaninová (17) oznámili šťastnou novinu. Zpěvák bohuš matuš (46) o tom, jak s ním otěhotněla lucinka (17).

Galerie Zrada Bohus Matus Pod Tlakem Jeho Lucinka 15 Mu Haze Klacky Pod Nohy Foto 1 Ahaonline Cz
Galerie Zrada Bohus Matus Pod Tlakem Jeho Lucinka 15 Mu Haze Klacky Pod Nohy Foto 1 Ahaonline Cz from img.cncenter.cz
Tak aby pak kvuli absolutni cistote nedal pryc i lucinku a miminko. Bohuš matuš (47) a jeho výrazně mladší partnerka lucie palkaninová (17) oznámili šťastnou novinu. Zpěvák uvažuje o svatbě a jeho mladá přítelkyně už mluví o miminku! Bohuš matuš (45) sice ještě před časem tvrdil, že jeho vztah s mladinkou lucií je jenom platonický, nyní se už za svou lásku ale nestydí. Domů bohuš matuš lucinka to si dělá matuš srandu? However, this did not happen, so it seems that lucinka's parents had to come to terms with this. Zrejme sa páru veľký sen splní už tento rok. A v jejich lásce jim rozhodně nikdo nebrání.

Sedmačtyřicetiletý umělec a sedmnáctiletá studentka nyní potěšili všechny své fanoušky a na instagramu si založili společný veřejný účet.

Zatímco bohuš matuš instagram neměl, lucinka už nějaký ten pátek ano. Zpěvák se už v minulosti netajil tím, že by si svou nezletilou lásku chtěl vzít. Před několika měsíci ale její profil byl z neznámého důvodu zablokován. Bohuš matuš a lucinka už rozebírají maminky na webu emimino. Někdo si ani v této situaci neodpouští komentáře narážející na jejich velký věkový rozestup i na to, že matušova vyvolená stále není plnoletá. Český spevák bohuš matuš (45) a jeho neplnoletá priateľka lucinka (16) sa už neskrývajú. Zpěvák a herec bohuš matuš a jeho mladičká partnerka lucie se brzy poprvé v životě stanou rodiči. Bohuš matuš se nijak netají slabostí pro mladičké dívenky. Český zpěvák potvrdil, že čeká rodinu. Je vynikající tanečnice, tak učí malé dětičky a je spokojená i šťastná, pokračuje matuš, se kterým studentka pražské konzervatoře občas vystupuje s hitem tak abyste to věděla. Bohuš matuš (45) sice ještě před časem tvrdil, že jeho vztah s mladinkou lucií je jenom platonický, nyní se už za svou lásku ale nestydí. Zatímcobohuš matuš instagram neměl, zato lucinka už nějaký ten pátek ano. Zpěvák bohuš matuš se ve svých 47 letech může stát každým dnem otcem.

Kontroverzní pár bohuš matuš a jeho sedmnáctiletá lucinka zajímá již od jeho počátků velkou spoustu lidí. Před několika měsíci ale její profil byl z neznámého důvodu zablokován. Dítě pouze v případě, že zvládne maturitu. Narozeniny a jeho milovaná lucinka (17) mu přichystala neplánovanou rodinnou oslavu. Rodiče to vědí a nevadí jim, že za mnou lucinka chodí.

He Won T Miss Anything Matus Watches Over His Little Girl Nicely Newsy Today
He Won T Miss Anything Matus Watches Over His Little Girl Nicely Newsy Today from i1.wp.com
Později, v roce 1989 se vyučil kominíkem. V neděli se bohuš matuš (47) a lucinka (17) dočkali své vytoužené holčičky, které dali jméno natálie. Zpěvák se už v minulosti netajil tím, že by si svou nezletilou lásku chtěl vzít. Český zpěvák potvrdil, že čeká rodinu. A svoje slová do bodky naplnil. However, this did not happen, so it seems that lucinka's parents had to come to terms with this. Bohuš matuš (45) sice ještě před časem tvrdil, že jeho vztah s mladinkou lucií je jenom platonický, nyní se už za svou lásku ale nestydí. Silvestrovský speciál s vilémem vlašicem.

Její rodiče prý proti vztahu své dcery také nic nenamítají:

Mám z toho velkou radost, řekla extra.cz mladá dívka, jež na svého přítele. Bohuš matuš a lucinka už rozebírají maminky na webu emimino. Nejdříve lucinka uvedla, že na instagram se již nevrátí a nový profil si tam zakládat nehodlá. Talentovaný zpěvák má prý doma ztělesněnou bohyni, na kterou celý život čekal. Na dítě se těší i lucinka. Sociálnu sieť najnovšie zaplavujú zamilovanými fotkami v plavkách. Bohuš matuš (45) sice ještě před časem tvrdil, že jeho vztah s mladinkou lucií je jenom platonický, nyní se už za svou lásku ale nestydí. Dřív než za dva roky to ale nepůjde… Pak jí zničehonic byl účet nenávratně odstraněn. „keď si lucinka dokončí školu, spravím jej ďalšie bábätko. Tak aby pak kvuli absolutni cistote nedal pryc i lucinku a miminko. „já jsem takový neškodný milovník. Její rodiče prý proti vztahu své dcery také nic nenamítají:

Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své zkušenosti bohuš matuš lucinka. Někteří jejich lásku pořád nemohou rozdýchat, jiní jim fandí.

Posting Komentar

0 Komentar